Blog

SEIC crea el portal del Club de Consum Cultural d’Euskadi, KulturTICK i un complet backoffice amb aplicatiu de gestió de socis

SEIC crea el portal del Club de Consum Cultural d’Euskadi, KulturTICK i un complet backoffice amb aplicatiu de gestió de socis

W KulturTICK, que va començar la seva activitat a principis de novembre, és una iniciativa del Club TR3SC i les principals entitats culturals d’Euskadi, amb la col·laboració del Govern Basc per acostar l’activitat cultural als socis del Club, facilitar l’accés als mitjans de comunicació als promotors culturals i estimular la compra d’entrades i productes culturals. SEIC ha realitzat el site a través del qual els socis poden consultar les ofertes culturals que proposa kulturTICK, configurar el seu perfil personal i gestionar les seves compres. A més, també ha dissenyat el backoffice per a la gestió del site, l’aplicatiu de gestió de socis, els butlletins electrònics i el programa a través del qual es realitza el seu enviament.