Blog

SEIC dissenya i posa en marxa el site de venda d’entrades d’espectacles en gira, ButacaOro

SEIC dissenya i posa en marxa el site de venda d’entrades d’espectacles en gira, ButacaOro

W

SEIC ha creat la web ButacaOro per a la societat formada per Focus, Pentación Espectáculos i Vértigo Tours, les tres productores teatrals més destacades a nivell estatal. Aquesta nova i moderna eina de màrqueting on line es centra en la venda d’entrades i la gestió de tíqueting i promocions dels espectacles més importants, propis i aliens, en gira a l’estat Espanyol.

La web és responsiva, és a dir, els seus elements es modifiquen i adapten automàticament a les pantalles de tots els dispositius; a més el site compta amb espais destacats per als espectacles més importants, tota la informació de la gira, un ràpid accès a la compra d’entrades i geolocalització de l’usuari per oferir-li en primer lloc aquells espectacles que té més a prop, afavorint així una experiència web personalitzada.