Blog

CHIVATOS, projecte desenvolupat per SEIC, una de les 10 millors iniciatives socials 2017

CHIVATOS, projecte desenvolupat per SEIC, una de les 10 millors iniciatives socials 2017

W El projecte Chivatos, desenvolupat per SEIC per a la Federació Estatal de Asociaciones de Empresas de Teatro y Danza (FAETEDA), ha estat escollit com una de les 10 millors iniciatives socials del 2017. Chivatos ha estat reconegut amb el premi Millors pràctiques de transparència i bon govern 2017 de Telefónica i la revista Compromiso Social.
Aquest certamen, que acredita la innovació i excel·lència empresarial, premia aquelles organitzacions que promouen iniciatives innovadores que impulsen la transparència, el rendiment de comptes i el bon govern, tant en l’àmbit espanyol com de l’Amèrica Llatina. Més de seixanta candidatures s’han presentat a l’edició d’enguany de la convocatòria.
Chivatos és un software que recopila setmanalment informació de les arts escèniques i la música (dades d’aforament, espectadors i recaptació) en entitats públiques i privades. Aquesta iniciativa permet assignar amb eficiència els recursos i identificar els problemes del sector. El jurat del certamen ha valorat el foment de la responsabilitat social corporativa d’aquesta iniciativa.
Altres pràctiques guardonades en aquesta edició han estat Índice Dyntra, una plataforma col·laborativa que té com a objectiu filtrar i mesurar les dades públiques de governs, administració pública, partits electes i càrrecs polítics; l’Informe del govern corporatiu de la Fundació La Fageda, i el llibre de DKV, “L’assegurança de salut per Dummies”, entre d’altres.